Beste bezoeker,

Welkom!
Deze website gaat over de zaken waar ik mij het liefst mee bezig houd.

Kunst maakt hier een groot deel van uit. In 2007 ben ik afgestudeerd als kunsthistoricus, in de richting van middeleeuwse kunst met als specialisatie manuscriptverluchting. In 2011 rondde ik de opleiding Oude Schildertechnieken af bij stichting Quadratura in Den Bosch, waarbij ik me verder heb gericht op het maken van manuscripten. Daarnaast ben ik me altijd blijven verdiepen in kunst en kunstgeschiedenis, zodat ik een brede kennis heb, zowel op theoretisch als praktisch gebied.

Mijn kennis breng ik nu in de praktijk met mijn bedrijf Illumia, dat cursussen en lezingen verzorgt. Daarnaast verzorg ik cursussen aan de Volksuniversiteit van Eindhoven, in het atelier van stichting Quadratura in Den Bosch, en in samenwerking met atelier Inges in Helmond. Zie voor meer informatie mijn cursus-pagina.

Voor liefhebbers van hedendaagse kunst is het interessant om te weten dat op 7 mei 2011 Open Galerie Helmond haar deuren opende. Kunstenaars met verschillende achtergronden kunnen hier hun werken op een laagdrempelige manier tonen, en als bezoeker bent u welkom om te kijken of er iets van uw gading tussen hangt!
Wilt u  meer weten over dit project van Illumia Art, ga dan naar de website.

Zelf pak ik ook graag een pen of penseel op, waarbij ik me graag laat inspireren door mijn kunsthistorische kennis, maar ook door folklore en mythologie. De resultaten zijn te zien in mijn galerie.

Wilt u meer weten over kunst, kunstgeschiedenis, maar ook cultuur, folklore en andere zaken die mij bezighouden en die voor u mogelijk ook erg interessant zijn? Ga naar mijn artikelen om hierover te lezen.

U kunt me volgende via verschillende social media:
Facebook
LinkedIn
Tumblr


Hebt u vragen of opmerkingen over de galerie, mijn cursussen, schilderijen of iets anders?
Of wilt u lid worden van de nieuwsbrief, waarin iedere maand het laatste nieuws staat over Illumia?
Stuur een e-mail naar
info@illumia-art.nl

Home

Over Illumia

Artwork

Cursussen

Artikelen

Links


Open Galerie Helmond
ILLUMIA
kunst &
geschiedenis